Innlandstrafikk

Smittenivået varierer fortsatt fra kommune til kommune, noe som gjør at tiltakene på bussene også varierer og kan endre seg raskt. Få full oversikt her.

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Stortingspresident

15.februar var 1ST så heldig å få møte selveste stortingspresidenten på Teams.

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Trugetur

Torsdag 4. februar var 1HOB på tur med truger i nydelig vintervær.

Foreldremøte

Vi får dessverre ikke avholdt møtene fysisk denne gangen, derfor blir det på Teams.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Koronavirus

Rødt nivå betyr at vi må over til hjemmeundervisning for noen klasser i de to første ukene av året. Klassene det gjelder får oversikt fra sin kontaktlærer om hvilke dager det gjelder.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.