Vi har fått beskjed fra kommuneoverlegen om at vi er tilbake på gult nivå igjen i uke 48.

Dokka videregående skole ble på lørdag satt til rødt nivå av kommuneoverlegen.

Fylkesmannen anbefaler at elever i videregående skole bruker munnbind på bussen.

Utdanningsdirektoratet

Viktig informasjon til elever og foresatte om elevundersøkelsen som gjennomføres ved Dokka videregående skole i uke 46-47.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Si ifra kampanjen

Tirsdag 13.oktober hadde vi besøk av Gard fra Statens vegvesen med Si ifra kampanjen.

tur til vegmuseet

vg2 klassen Industriteknologi har i høst vært på tur for å se på historien fra gammel til ny teknologi.

Tur til Spåtind

26. august var 3. klasse studieforberedene og 3.klasse påbygg på tur til Spåtind.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?