Illustrasjon skolestart

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Skogplanting

Elever fra Dokka vgs i full sving med skogplanting  i egen elevbedrift

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Sommerleker

Arrangert i samarbeid mellom helsefag, fysioterapeuter og elever fra tilrettelagt avdeling

Kaste-hvor-konkurranse

Bioøkonomi elevene våre hadde "hva skal vi kaste hvor"- konkurranse og klimanatursti for 10.klassene i Søndre Land

Camilla Rognhaugen

Vi gratulerer Camilla Rognhaugen som barne- og ungdomsarbeider og Emilie Hagen som helsefagarbeider!

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

2ST kroppsøving 2021

Elevene trengte kun to gymtimer for å komme seg opp, ned og tilbake til neste undervisningsøkt.