Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Innlandsmesterskap BU 2020

Onsdag 12.februar ble det arrangert Innlandsmesterskap i barne - og ungdomsabriderfag ved Hadeland videregående skole.

Mjøslab

Mellom uke 5 og 7 var tre grupper fra kjemi 2 på hospitering hos Mjøslab på Gjøvik.

Marita Runeberg og Ingar Dahlen fra fagopplæring i Innlandet fylkeskommune

Mandag 10. februar 2020 hadde vi besøk av Ingar Dahlen og Marita Runeberg fra fagopplæring i Innlandet fylkeskommune.