Tømrerfag samarbeider med lokalt næringsliv

Vg2 tømrerfag har i vinter vært i full sving og bygd garasje i nabolaget.

Hele prosessen

10 elever sitter på taket av garasjen de er i ferd med å bygge - Klikk for stort bildeVg2 Tømrerfag på taket av garsjen de bygger Markus Stensvold

I samarbeid med utbygger Vegar Hella Nyland fikk elevene i oppdrag å bygge en dobbeltgarasje i forbindelse med oppføring av ny enebolig på Dokka. Denne skal stå stå klar på vårparten.  Elevene har vært med i planlegging av garasjeprosjektet, samt stått for oppføringen av den. Dette har vært en utrolig lærerik prosess der læringsmål på læringsmål har blitt krysset ut, og erfaringssekken har blitt tyngre for hver dag. 

Samarbeid med dyktige fagfolk

Utførende byggherre på eneboligen er det lokale firmaet Bjørnrud bygg AS, som har jobbet side om side med oss og bidratt med sin kompetanse. Elevene har også vært så heldige å kunne samarbeide med en gjeng meget hyggelige og svært kompetente fagfolk. 

Godt samarbeid med lokalt næringsliv

Elevene har også fått gipskurs gjennom Glava i regi av Vegar Hella Nyland på byggeplassen.  Som leverandør på det spennende prosjektet i Furuveien på Dokka, har den lokale Byggmakkerbutikken vært svært hjelpsomme med materialer, festemidler og upåklagelig kundeservice. Vi er heldige som har et fremoverlent og hjelpsomt næringsliv som ser fremtidens fagfolk på Dokka.

Flere bilder fra byggeprosessen kan du se ved å klikke her