Livsmestring, likeverd og toleranse

Fredag var livsmestring, likeverd og toleranse i fokus på skolen.

Skulptursamarbeid - Klikk for stort bildeSkulptursamarbeidSamarbeid

Vg1 ble fra morgenen delt i grupper der de skulle øve samarbeid. Først i å bygge høyest mulig spagetti-/marsmellowstårn, deretter å finne måter å slippe egg ned fra 3 meters høyde uten at det ble knust. Til slutt gikk elevene til Dokkahellen der de skulle bruke sine kropper på kreativt vis i skulpturdannelser.Åpning for Vg1 i kantina - Klikk for stort bildeÅpning for Vg1 i kantinaTårnbygging med spagetti og marsmellows - Klikk for stort bildeTårnbygging med spagetti og marsmellowsTårnbygging med spagetti og marsmellows - Klikk for stort bildeTårnbygging med spagetti og marsmellows - Klikk for stort bildeEggekast uten knusing - Klikk for stort bildeEggekast uten knusingSkulptursamarbeid - Klikk for stort bildeSkulptursamarbeidSkulptursamarbeid - Klikk for stort bildeSkulptursamarbeid - Klikk for stort bilde

Premiering

Underveis vurderte elevtjenesten flere morsomme og uhøytidlige egenskaper hos gruppene. Som feks. lengst hår, kortest hår, mest fargerikt kledd, best til å heie på andre grupper mm. Til slutt ble det delt ut premier til vinnerne.

Foredrag med Morten Hegseth og Amal Aden

Til lunsj ble det grillet pølser til alle elever og ansatte på skolen. Deretter gikk alle elever ned til kinosalen der det var foredrag om likeverd og toleranse med Morten Hegseth og Amal Aden. Foredrag som satte sine spor hos lydhøre ungdommer og voksne.