Verdensdagen for psykisk helse

Dagen ble behørig markert i klasserom og i kantina

Stor takk til komiteen fra elevtjenesten og elevrådet - Klikk for stort bildeStor takk til komiteen fra elevtjenesten og elevrådetGutta på Vg2 Elektro løser dagens quiz  - Klikk for stort bildeGutta på Vg2 Elektro løser dagens quiz Elever fra studie og bygg løser quiz - Klikk for stort bildeElever fra studie og bygg løser quizArtig med quiz - Klikk for stort bildeArtig med quizHjerter til utdeling - Klikk for stort bildeHjerter til utdelingHeftet fra VIP - Klikk for stort bildeHeftet fra VIPKlassene på vg1 hadde først et opplegg sammen med sin kontaktlærer fra skoleprogrammet VIP. Dette er et program for Vg1 i videregående skole der målet er at elevene skal lære mer om psykisk helse og følelser, samt at de skal vite hvor de kan søke hjelp. VIP-programmet varer minimum 3 timer med kontaktlærer, og senere blir det en økt med helsepersonell. VIP har laget et godt materiell for gjennomføringen.