Tur til Spåtind

26. august var 3. klasse studieforberedene og 3.klasse påbygg på tur til Spåtind.

Tur til Spåtind - Klikk for stort bildeI strålende solskinn møtte vi blide og fornøyde, både elever og lærere, for en tur til Spåtind. Bussen gikk fra Bondlid, som vanlig, til Regla på Lenningen. Turen opp bar preg av blide og fornøyde turgåere, ingen uhell (bortsett i fra en gjenglemt mobil på en rast).

Vel oppe på Spåtind, 1414 moh, hadde vi god tid til en lang rastepause.Ut på tur - Klikk for stort bilde Det var et fantastisk vær, og tilnærmet vindstille oppe på toppen. På vei ned hadde vi noen som valgte en litt alternativ og svært våt rute, men alle var på plass ved bussene i god tid før avreise 14.00.

Svært godt gjennomført tur, flinke elever og lærere, samt en svært fornøyd Mette som syntes dagens jobb var helt super.

Tur til Spåtind - Klikk for stort bildeTurhilsen fra Andreas, Svein og John Olav