Skoleåret er avsluttet

Her er noen bilder fra avslutningene.

De fleste av elevene i 3ST - Klikk for stort bildeDe fleste av elevene i 3STDe fleste av elevene i 3PBY - Klikk for stort bildeDe fleste av elevene i 3PBYDe fleste av elevene på vg2 HEA - Klikk for stort bildeDe fleste av elevene på vg2 HEADe fleste av elevene på vg2 Elektro - Klikk for stort bildeDe fleste av elevene på vg2 ElektroSkolens 5 elever som har fullført vg2 BUA - Klikk for stort bildeSkolens 5 elever som har fullført vg2 BUA2 av elevene som har fullført vg2 INT - Klikk for stort bilde2 av elevene som har fullført vg2 INTAvslutning for elever fra vg1 og vg2 studie  - Klikk for stort bildeAvslutning for elever fra vg1 og vg2 studie 4 jenter fra kulturskolen danset ballett på avslutningen fredag - Klikk for stort bilde4 jenter fra kulturskolen danset ballett på avslutningen fredagGod sommer!!