Gult nivå på skolen fra mandag 17.januar

Det vil fra mandag være gult nivå på skolene i Nordre Land kommune

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock - Klikk for stort bildeDette betyr at fra mandag 17.januar møter alle elever på skolen som vanlig, og til samme trafikklysnivå som vi hadde det meste av forrige skoleår. Alle elever må fortsatt holde seg på egne avdelinger og begrense omgang med andre. Kantina er åpen for salg av mat til bestemte tider for de enkelte klasser.

Smittekarantene

• Smittekarantene gjelder fra kun for nærkontakter som er husstandsmedlemmer eller tilsvarende nære (kjæreste/bestevenn)
  • Øvrige nærkontakter anbefales å teste seg 3 og 5 døgn etter nærkontakten.
    • Det anbefales god symptomobservasjon i 10 døgn.
    • Ved symptomer skal man holde seg hjemme og teste seg.

Smittesporing

• Det er nå den enkeltes ansvar å varsle sine nærkontakter, men skolen vil bidra når elever er bekreftet smittet
  • Elever må melde fra til sin kontaktlærer når de er smittet eller i karantene

Rett på fjernundervisning