Friluftsliv med TIFA og TIFB

Friluftsliv på læreplan i kroppsøving - TIF på tur.

Her gjelder det å få nok luft mellom vedskiene - Klikk for stort bildeHer gjelder det å få nok luft mellom vedskieneBål og ferdsel i naturen

Opplæring i bruk av naturen med bla. bålaging og ulike typer bål. De fikk opplæring i friluftsloven og bærekraftig ferdsel i naturen.

Bålkonkurranse

Fokus var på samarbeidsevner, problemløsning og båltyper. Elevene ble delt inn i grupper og konkurrert i bålferdigheter. Første gruppe som fikk vannet til å koke over sitt bål, vant.

Fin gjeng

TIFA og TIFB er en veldig fin gjeng å ha med på tur.Gode kamerater på tur - Klikk for stort bildeGode kamerater på turMaten ble ekstra god på bålet - Klikk for stort bildeMaten ble ekstra god på båletVedsanking - Klikk for stort bildeVedsankingHvem får vannet til å koke først? - Klikk for stort bildeHvem får vannet til å koke først?Alltid plass til en til - Klikk for stort bildeAlltid plass til en tilMuligens det største bålet? - Klikk for stort bildeMuligens det største bålet?Startfasen på bålets liv er viktig - Klikk for stort bildeStartfasen på bålets liv er viktigEn fin gjeng å ha med på tur! - Klikk for stort bildeEn fin gjeng å ha med på tur!

Til toppen