Engel i snøen

Torsdag 6.februar fikk 1HOA og 1HOB presentert forestillingen "Engel i snøen" i regi av den kulturelle skolesekken.
Den kulturelle skolesekken - Klikk for stort bilde

Den kulturelle skolesekken - Klikk for stort bildeVi hadde besøk av Anders Totland, en blid og morsom mann fra Vestlandet. Elevene fikk høre han lese hele boken "Engel i snøen", med egenkomponert musikk til på flygelet. Det lå en egen ro over klassene som satt i biblioteket og bare lyttet i 60 minutter.

Den kulturelle skolesekken - Klikk for stort bildeAnders Totland er kokk, organist, journalist og forfatter. Han tar opp mange alvorlige temaer i bøkene sine, som for eksempel sykdom, død og overgrep. "Engel i snøen" handler om vennskap, og det å miste noen en er glad i. Anders formidle noe av innholdet på en lett og morsom måte, selv om temaet er alvorlig.

Boken er en sterk ungdomsroman, som er anbefalt av blant annet kronprinsesse Mette-Marit på P3 morgen.