Dokkadeltaet

Kitty Selj Dokka vgs startet skoleåret 2009/2010 prosjektet "Naturarven - Biologisk mangfold i Dokkadeltaet" for alle elever i Vg1.

Dokka videregående skole ønsker å satse på formidling av bærekraftig utvikling og biologisk mangfold i skolens nærområde, Dokkadelta naturreservat, for alle elever på Vg1-nivå.

Her finner vi et eldorado av muligheter for praktisk rettet tverrfaglig undervisning. Skolen samarbeider med lokale ressurspersoner ved Lands Museum, SNO, Dokkadelta Nasjonale Våtmarkssenter og Friluftsliv og Fiske i Land, som alle bidrar med kunnskap, utstyr og lokaliteter som vi kan dra veksler på som et supplement til skolens ressurser. Vi ønsker å gjøre prosjektet til et permanent tilbud slik at vi kan bidra til innsamling av materiale over tid og være med på å beskrive det biologiske mangfoldet som finnes i Dokkadeltaet.

Oppland Arbeiderblads reportasje fra Dokkadeltaet

Deltadager juni 2015

Deltadager mai 2016

Deltadager juni 2017

I forbindelse med ekskursjonen i Dokkadeltaet våren 2010 ble det laget en flott film som ligger på YouTube. Filmskaper er Solveig Selj.

Filmen ser du her:

Sist oppdatert 20.06.2017