Skolen vår

Dokka videregående skole står for: Kunnskap – Kompetanse – Kvalitet

Oppland fylkeskommune/Jørgen Skaug

Dokka videregående skole er en kombinert skole. Det betyr at vi har både studieforberedende og yrkesfaglige utdanningsprogram: Studiespesialisering, påbygging til generell studiekompetanse, teknikk og industriell produksjon, bygg- og anleggsteknikk, helse- og oppvekstfag, elektrofag og IKT-servicefag.

Skolen har lange tradisjoner, gjennom mange år har mange tusen ungdommer fra regionen fått sin grunnopplæring her. I dag har skolen ca. 320 elever. Vi legger vekt på god trivsel, arbeid og gode resultater.

Skolen har flere utviklingsprosjekter, der målsettingen er å gi elevene det best mulige opplæringstilbudet til enhver tid. Skolen har dessuten ulike tiltak for internasjonalisering.

Rehabilitering

Etter flere år med rehabilitering, fremstår skolen nå som ny og moderne. Kantina er skolens naturlige samlingspunkt i tillegg til biblioteket, som har flere koselige sittegrupper og arbeidsplasser med tilhørende grupperom.

Sist oppdatert 10.05.2016