Volleyballturnering

Den årlige volleyballturneringen er bitt avholdt.   Anne Elisabeth Sjåheim

Britt Karin Rotmo Vinnere av jenteklassen, 2 ST 1 - Klikk for stort bildeVinnere av jenteklassen, 2 ST 1 Britt Karin Rotmo Vinnere av gutteklassen, 1 ST 1 - Klikk for stort bildeVinnere av gutteklassen, 1 ST 1 Britt Karin Rotmo

Årlig turnering

Tradisjonen tro var det volleyballturnering ved Dokka videregående skole. Turneringen innehodlt lag fra alle klassene på skolen og totalt var 27 lag påmledt i turneringen.

Det var stort engasjement blant enkelte av lagene og temperaturen var til tider høy i kampene.

Alle bidrar

Skolens lærere gjorde en hederlig innsats som dommere, tellere og sekretæriat. Noen av elevene som ikke var med i turneringen var med og ordnet med mat  og kiosk til arrangementet.

Sist oppdatert 19.12.2018