Stemingsfull juleavslutning

Siste skoledag før jul er avholdt.   Britt Karin Rotmo

Britt Karin Rotmo Gerd Marie Berger sang "Selmas sang" - Klikk for stort bildeGerd Marie Berger sang "Selmas sang" Britt Karin Rotmo Ole-Kristian Rudberg spilte en medley av julesanger på saksofon.  - Klikk for stort bildeOle-Kristian Rudberg spilte en medley av julesanger på saksofon. Britt Karin Rotmo

Kosedag

Dagen i dag har stort sett bestått av kos og hygge og samvær mellom elever og lærere.

Klassene startet med samling i sine basisgrupper før de gikk videre til kantina for en felles markering av juleferiens start. Arrangementskommitten hadde laget et variert program som inneholdt solosang, saksofonspill, allsang og taler. Harry Sagstuen bidro med keyboard til solistene og allsangen Julekvellsvisa.

Det ble også selvert gløgg og pepperkaker til alle som ville ha.

God jul til alle sammen

Med dette ønsker Dokka videregående skole en god jul til alle sammen, elever, foresatte, ansatte og alle andre som vi er i kontakt med.

Sist oppdatert 19.12.2018