Søking til Dokka vgs

Oppland fylkeskommune/Jørgen Skaug Det nærmer seg 1. mars, som er fristen for å søke videregående opplæring for skoleåret 2018/2019.

Kitty Selj Svein Pedersen Nina Thomlevold

Scorer høyt på trivsel

Skolen får meget gode resultater i elevundersøkelsen. Vi scorer høyt når det gjelder trivsel, motivasjon, faglige utfordringer og det at lærerne bryr seg om elevene. Et godt skole- og arbeidsmiljø er en forutsetning for god læring. Elevene får sin læring gjennom aktiv bruk av lokalsamfunnets unikheter og det nyeste innenfor pedagogisk IKT-verktøy.

Bruk av blant annet Dokkadeltaet i undervisningen og den populær Fjellgruppa er noe annet vi er stolte av. Skolen har god erfaring med Internasjonalisering med årlige utenlandsturer.

Vi er en av de beste skolene i Oppland når det kommer til å få yrkesfagelever ut i lære.

Programområder

På Dokka videregående skole har vi mange programområder. Her kan du lese mer om programområdene:

Bygg- og anleggsteknikk

Elektrofag

Helse- og oppvekstfag Nina Thomlevold

IKT- servicefag

Påbygg til generell studiekompetanse

Studiespesialisering

Teknikk og industriell produksjon

Vi vil gjerne ønske deg velkommen som elev ved Dokka videregående skole høsten 2018!

Sist oppdatert 11.04.2018