Skidagen

20. mars var det skidag/aktivitetsdag ved Dokka vgs.

Caleb Kongolo

Årlig tiltak

Hvert år arrangeres det skidag ved de fleste skoler i Norge, og Dokka vgs er intet unntak. Skidagen, eller aktivitetsdagen, er et flott tiltak som gir elevene mulighet til å få et avbrekk ute i frisk luft. I år hadde elevene flere aktiviteter å velge mellom: De kunne dra til Hafjell, ta en tur til skihytta Snauhaug eller de kunne delta på aktiviteter i nærmiljøet og her på skolen.

Hafjell

Det var ca. 75 elever og ni lærere som tok turen til Hafjell for å stå på slalåm og snowboard. Denne turen var satt opp grunnet spesiell interesse, og elevene som ville være med her måtte selv betale for heiskort og skileie.

Gruppen reiste fra Dokka kl. 08:30 og dro ikke fra Hafjell før kl. 17:00, så de fikk en hel dag i bakken. Det ble rapportert om flott vært, fantastiske forhold og null skader, så dagen ble en strålende suksess.

Snauhaug

Til skihytta Snauhaug reiste 23 elever og seks lærere for å gå langrenn. De deltakende var ute hele skoledagen og kunne velge mellom forskjellige turer med varierende lengder. Noen av skigåerne gikk faktisk langrenn for første gang!

Midt på dagen ble det felles mat rundt bålet, og dagen inneholdt også hyggelige sosiale aktiviteter som gjorde at de som var med på turen ble godt kjent med hverandre.

Dokka

Resten av elevene ble igjen her på Dokka hvor det var arrangert aktiviteter som bl.a. skøyter, bordtennis og sjakkturnering. I tillegg ble det ordnet i stand en kjøkkengruppe, ledet av Rune Bakken fra kantina, som disket opp deilig lunsj til alle elevene og lærerne som ble igjen på skolen. De laget betasuppe og kuvertbrød til hovedrett, og så hadde de bakt sjokoladekake til dessert.

Alt i alt ble det en fin aktivitetsdag for alle som var med.

Sist oppdatert 25.03.2019