Oslo Motor Show

Vg1 Tip og Elektro dro til Oslo for å se på hva man kan gjøre med motor. Tom Erik Skjærstein

Tom Erik Skjærstein Tom Erik Skjærstein Tom Erik Skjærstein

Interesserte elever

Turen til Oslo Motor Show er et høydepunkt for mange av elevene på TiP og Elektro. Det tekniske, det elektriske og kombinasjonen med hestekrefter gjør dette til et faglig og morsomt avbrekk fra skolehverdaen.

Oslo Motor Show

Oslo Motor Show er Norges største arena for for motor. I 2017 ble det satt besøksrekord med over 41.840 besøkende.

På Oslo Motor Show finner man alt fra custombygde motorsykler og amerikanske glis til gatebiler, historiske kjøretøy, unike lastebiler og supersportsbiler.

Sist oppdatert 07.11.2018