Dokkas gule engler

Ved Dokka videregående har vi våre helt egne gule engler.   Christina Bjørgo

Christina Bjørgo Christina Bjørgo Christina Bjørgo

Gule engler

Gule engler er et bidrag for å gi en liten bit hverdagslykke, og som kan bidra til å bedre livskvaliteten.

Livsglede for eldre

Tirsdag 13.11 startet elevene ved helse- og oppvesktfag opp igjen med gule engler på Landmo omsorgs- og rehabiliteringssenter. Dette er et prosjekt basert på Livsglede for eldre. 14 elever fra Vg1 var med på å spre glede på Landmo, og nye vennskap ble etablert.

Livsglede for alle

Nytt for i år er at Vg1 helse- og oppvekstfag har startet et samarbeid med Furulund barnehage. Gjennom Livsglede skole og Livsglede barnehage er elever fra helse- og oppvekstfag sammen med Furulund barnehage på Landmo omsorgs- og rehabiliteringssenter, og da de er der for å spre glede med sang og lek. Elevene har fokus på å bli kjent med barna og arbeide med læreplanmål på en praktisk måte.

Både elever og lærere ved helse- og oppvekstfag setter stor pris på samarbeidet med Furulund barnehage og Landmo omsorgs- og rehabiliteringssenter

Sist oppdatert 27.11.2018