Aktivitetsdag

Nina Thomlevold Hele skolen var i full aktivitet tirsdag 19. september. Det ble avviklet både volleyballturnering, fjelltur og grilling ved Fjordheim.

u

Ute ved Fjordheim ble det fullt rundt langbordet. Elever, lærere og assistenter hadde en kjempekoselig dag med blant annet bål og grilling på bålpanne.

I Dokkahallen var det intense innledende kamper på 4 baner samtidig. Innsatsen var det ikke noe å si på og gipset arm var slett ingen hindring. Etter jevne semifinaler og enda jevnere finaler, var det til slutt 2ST lag1 som vant i både jente- og gutteklassen.

Nina Thomlevold Nina Thomlevold

Resten av skolens elever,det vil si alle fra Vg1 reiste til Synnfjellet. Her ble Svartkampen besteget i tykk tåke. Utsikten kunne derfor ikke nytes, men det ble allikevel en flott dag ute i friluft for alle som deltok på denne turen.

Anny Koll

Sist oppdatert 25.09.2017