Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Elevrådet

Elevrådet består av tillitselever fra hvert trinn/gruppe, samt et elevrådstyre som velges hovedsakelig ut fra elevrådet. Hovedoppgaven er å engasjere til et godt samarbeid mellom elevene og tilsatte ved skolen, og å ivareta elevenes interesser.

Elevrådet er blant annet med på å legge forholdene til rette for ulike aktiviteter ved skolen. Skoleåret vi går i møte blir et spennende år. Elevrådets rolle vil alltid være viktig i skolemiljøet. Det er derfor nødvendig med et elevråd som fungerer godt.

Kunne du tenke deg å være tillitselev?

Da må du kunne sette deg inn i skolesamfunnet, være engasjert, samarbeidsvillig og jobbe for skoledemokratiet. Demokratiet er viktig, men det kommer ikke av seg selv. Tillitseleven må sørge for å ta opp saker i klassen som skal opp i elevrådet og informere om eventuelle vedtak etterpå.

Elevrådet disponerer også økonomiske midler til elevenes beste, og har eget kontor på skolen. Elevrådet er avhengig av personer som er arbeidsvillige og innstilte på å gjøre en god jobb. Føler du at du har noe å bidra med, så ikke nøl med å stille til valg.

Håper du vil ta del i demokratiet.

Sander Vestby

Elevrådsstyret 2017/2018
Verv Navn Klasse Tlf.
Leder Sander Vestby 1ST  
Nestleder Kristine Vikersveen 2BA  
Sekretær Jonas S. Tollefsrud 2BUA  
Økonomiansvarlig Pernille S. Langseth 2ST  
Styremedlem Petter Gerhardsen 1TIP  
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
Sist oppdatert 05.03.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering