Subsidiert elev-PC

Oppland fylkeskommunes nettbutikk for subsidiert elev-PC stengte 31. oktober 2019.

Sist oppdatert 31.10.2019

Subsidiert elev-PC

Det er ikke lenger mulig å bestille elev-PC for skoleåret 2019/2020.
Serviceavtale og forsikring

5 års Dell ProSupport serviceavtale

Begge elev-PC-ene leveres med 5 års Dell ProSupport serviceavtale. Dette sikrer at alle feil som dekkes av garantien blir reparert raskt.

5 års uhellsforsikring

Begge elev-PC-ene har en 5 års uhellsforsikring fra Dell inkludert. Denne forsikringen gir deg dekning mot tilfeldige skader på PC-en din, begrenset til ett krav per 12 måneders periode.

Dekningen mot tilfeldige skader omfatter reparasjon av PC-en. Dersom det ikke er mulig eller økonomisk forsvarlig å reparere den, mottar du en erstatnings-PC som har de samme eller lignende spesifikasjoner.

Utstyrsstipend 2019

Alle kan søke

Alle elever kan søke om utstyrsstipend fra Lånekassen.

Dette stipendet er ikke behovsprøvd, det vil si at alle elever kan få det. Størrelsen på utstyrsstipendet avhenger av hvilket utdanningsprogram du skal gå på.

Laveste sats 1051 kroner

Den laveste satsen på utstyrsstipendet fra Lånekassen skoleåret 2019–2020 er 1051 kroner.

Søk så snart som mulig

Du bør søke om utstyrsstipend så snart du har mottatt bekreftelse av opptak til videregående opplæring.

Da vil du vanligvis motta stipendet innen en uke etter at du har startet som elev ved den videregående skolen.

Søknadsfrist høsten 2019 er fredag 15. november.